»Najizkušenejši« so se pomerili za Pokal občine Oplotnica

Posted on Posted in Novice

Minuli vikend smo Oplotniški gasilci organizirali tekmovanje starejših gasilk in gasilcev za Pokal občine Oplotnica. Tekmovanje pa šteje tudi kot eno izmed sedmih ligaških tekmovanj za Pokal Gasilske zveze Slovenije.

Na nogometnem igrišču v Zrečah se je letos pomerilo 34 ekip, od tega 23 v moški in 11 v ženski konkurenci. Največ znanja in spretnosti so pri starejših gasilcih pokazali člani PGD Gerečja vas, na odru za zmagovalce pa so se jim pridružili še člani PGD Šalek in PIGD Impol. V tej konkurenci so tekmovali tudi naši veterani, ki so osvojili 5. mesto. V ženski konkurenci pa so slavile starejše gasilke PGD Gaberke, na drugo mesto so se zavihtele gasilke PGD Dobračeva in na tretje mesto gasilke PGD Grajska vas. Zmagovalni enoti v obeh konkurencah sta prejeli tudi prehodni pokal. Tistim, ki so ostali pod stopničkami in jim je do medalj zmanjkalo nekaj športne sreče pa smo podelili praktične nagrade.

V imenu organizatorja tekmovanja se še enkrat lepo zahvaljujemo Občini Zreče in Nogometnemu klubu Zreče, ki sta nam odstopila prostor za tekmovanje in omogočila, da je bilo izpeljano na takšnem nivoju kot smo želeli. Zahvalili bi se tudi vsem članicam in članom našega društva za vso pomoč pri pripravah, ki so bile letos zaradi logistike še toliko večje.

Vsem tekmovalkam in tekmovalcev pa še enkrat iskrene čestitke. Tudi v nadaljevanju tekmovalne sezone jim želimo obilo dobrih uvrstitev.

Dodaj odgovor