VSTOPNICE ZA OTVORITEV GASILSKE OLIMPIJADE

Posted on Posted in Novice

Vstopnice za otvoritev gasilske olimpijade

Spoštovani.

Gasilska olimpijada Celje 2022 bo potekala v času od 17. do 24. julija 2022 v Celju. Poleg tekmovalnega dela in bogatega spremljevalnega programa se bo v sredo, 20. julija 2022, ob 18.30 uri na stadionu »Z’ dežele« potekal Veliki gasilski olimpijski koncert s preko 200 nastopajočimi.

Med njimi so: Modrijani, Čuki, Dejan Vunjak z Brendijevimi barabami, Gadi, Kingston, Mladi Dolenjci, Naveza, Nemir, Vikend, Firbci, Slovenski Zvoki, Natalija Verboten, gasilec Sašo, Orkester Slovenske vojske in Združeni gasilski pevski zbori.

Ob 20. uri bo sledila svečana otvoritev Gasilske olimpijade Celje 2022, na kateri bodo predstavljene vse sodelujoče ekipe. Po zaključeni otvoritveni slovesnosti bodo ansambli nadaljevali s svojim zabavnim programom.

Za 7.000 prostovoljnih gasilcev bodo od srede, 22. junija 2022, preko spletne trgovine Eventim na voljo brezplačne vstopnice. Za prevzem le – te potrebujete lastno promocijsko kodo, ki je sestavljena
iz:
– ID člana v Vulkanu in (npr: 4)
– Prvih dveh črk imena in priimka (npr: Jure Novak)
Primer: 00000004JUNO (skupaj 12 znakov)

Povezava za prevzem brezplačne vstopnice:
https://www.eventim.si/vstopnice/si/vstopnice/velikigasilski-olimpijski-koncert-celje-stadion-z-dezele-1293182/performance.html

Z uporabo promocijske kode si prenesete in natisnete vstopnico za dogodek. Vstop brez vstopnice ne bo možen. Vsak lahko na svojo kodo pridobi samo eno brezplačno vstopnico.

Poleg tega bodo vstopnice tudi v prodaji po ceni 10,00 EUR na Eventimovih prodajnih mestih in spletni strani http://www.eventim.si

Možnost pridobitve brezplačne vstopnice imajo zgolj člani društva, prav tako pa se s pridobitvijo le te zavezujejo udeležbi na otvoritveni slovesnosti.

Za podrobna navodila glede pridobitve brezplačne vstopnice s strani PGD Oplotnica se obrnite na:

Matej Fridrih, 041 986 415

Dodaj odgovor